Al in de jaren ‘30 reed Gerrit Plug met een bakfiets door Amersfoort en omstreken om zijn klanten te voorzien van boter kaas en eieren. Traditiegetrouw hielp de familie jarenlang mee om de kwaliteit en aanvoer naar de klant te waarborgen. Destijds met een bakfiets, tegenwoordig met de middelen van nu, maar met de bediening aan huis van toen.

Inmiddels weer twee generaties verder staat Annemarieke Plug met haar team voor u klaar! Toewijding, gevoel voor de kaas en heel hygiënisch werken zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van de meest smakelijke kaas. Wij zijn trots u onze lekkernijen te mogen aanbieden met gewonnen Gold awards en tevens voor andere prijzen genomineerd door de beste kaasvakjury’s van Nederland en buitenland.

Wij leveren particulier alsmede aan restaurants en bedrijven. Laat u verrassen en proef ons assortiment, wij voorzien u van ambachtelijke Veluwse lekkernijen, zoals o.a. Veluwse worsten, vleeswaren, eieren, noten, buitenlandse kazen, delicatessen, geschenk- en kerstpakketten, kwaliteitswijnen en meer.

Wilt u uw bestelling een dag eerder doorgeven of heeft u andere wensen? Ook dat kan!